Aquesta és la nostra pàgina d'enguany a la wiki, també tenim un bloc i un aula virtual a EDMODO. Estam a tope amb les noves tecnologies!!!!!

Enguany som la classe de l'Imperi Romà!!!! Enguany som 24 alumnes

holaaaaaaaaaaaa.que xuli .

no ho havia provat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejeMOSTRA:


Fent la mostra he aprés moltes coses de historia ( Prehistoria, Edat antiga, Edat mitjana) i arquitectura que m' ho ha recordat tot. També he aprés a allargar frases per a els textos i moltes coses dels altres companys "com cada dia" .
Al fer les construccions he recordat lo que havia estudiat i això de fer les construccions també ha sigut molt divertit.

Neus


mostra

Fent la mostra he apres moltes coses de historia de la Prehistoria,Edat antiga,Edat mitjana, i arquitectura que m´ho ha recortat tot.Tambe he apres de estar en un grup per fer feina i tambe he apres a llargar frases per a els textos i moltes coses dels altres companys tambe dels constriccions ha sigut molt divertit._


francesca.sergio.Fent la mostra he apres molt coses sobre la Prehistòria,edat mitjana i antiga i moltes coses sobres les 4 grans civilitzacions que són:Mesopotamia,Egipte,Roma,Grecia.I també he apres a fer traballs amb grup a allargar frases (anque no me vagi molt bé).Lo que més me a agradat de la mostra a sit lo de el nins de 8 que teniem que fer una construcció, de la Prehistòria,Edat Antiga,i Edat Mitjana.